OVER ONS

ETIËNNE COLLÉ

Kapsalon Collé / Collé styling en beauty is al meer dan 45 jaar een begrip in Schiedam. Bovendien zijn we nationaal en internationaal bekroond. Neem gerust een kijkje op onze site daar treft u een compleet overzicht van onze mogelijkheden. Een verdiend moment voor u zelf door ons persoonlijk verzorgd. We zien u graag een keer in de salon!

Alain en ik zijn al meer dan 25 jaar zeer goede vrienden. Toen ik in maart 2013 met idee kwam voor deze zwemtocht zijn we samen de haalbaarheid gaan onderzoeken. Toen bleek dat dit project met open armen door zowel stichting Brandersfeesten als het bedrijfsleven als de (openwater) zwemmers ontvangen werd zijn we enthousiast aan de slag gegaan. Dit resulteerde in een geweldig resultaat voor stichting Spieren voor spieren en een zeer goede waardering onder de deelnemende zwemmers.

ALAIN MEIJER

Eigenaar van AMexpo Event management. Sterk in het realiseren van (bedrijfs-) evenementen, beurzen en congressen. Onze kracht is om bedrijven te helpen met het bedenken, realiseren en verbeteren van evenementen. Tevens kunnen we ondersteunen met verkoop en beheer on site. Dit alles eventueel gecombineerd met productie en realisatie van professionele beursmaterialen, drukwerk en websites.

Meer dan 25 jaar zijn Etienne en ik zeer goede vrienden. Wij organiseren de Branders Zwemtocht Schiedam nu voor de 5e keer. Echt een geweldig event waar het goede doel, stichting Spieren voor Spieren, centraal staat.