Skip to main content

BEDANKT VOOR UW INSCHRIJVING!

Als eerste natuurlijk bedankt voor uw deelname aan de Branders Zwemtocht. We willen deze gelegenheid meteen aangrijpen om ons goede doel onder de aandacht te brengen!

Tijdens de Branders Zwemtocht op 26 september wordt er voor de 8e keer gezwommen voor Spieren voor Spieren. Kinderen moeten onbezorgd kunnen rennen, spelen en sporten! Voor zo’n 20.000 kinderen in Nederland is dit niet vanzelfsprekend. Zij hebben een spierziekte en dat beperkt hen in alles wat ze willen en kunnen. Wij geloven dat we samen met medisch specialisten, het bedrijfsleven en alle (top)sporters in Nederland kunnen zorgen voor een betere kwaliteit van leven van kinderen met een spierziekte én hun gezin en hen een beter perspectief voor de toekomst kunnen bieden.

Spieren voor Spieren en de Branders Zwemtocht droomt van een wereld waarin kinderen niet langer lijden aan of onder een spierziekte. Wij roepen daarom iedereen op om in actie te komen en hun gezonde spieren in te zetten voor zieke spieren. Zet je gezonde spieren in voor zieke spieren en maak via onderstaande link je actiepagina aan!

[movedo_empty_space][movedo_button button_text=”Maak een sponsorpagina aan!” button_shadow=”small” button_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.sportenvoorspieren.nl%2Fuitdaging%2Fbranders-zwemtocht-2020||target:%20_blank|”][movedo_empty_space]

Opgehaald in 2019

[movedo_counter counter_end_val=”6290″ counter_thousands_separator=”.” counter_decimal_points=”00″ counter_decimal_separator=”,” counter_prefix=”€” counter_suffix=”,00″ title=””]

Een enorm bedrag wat jullie hebben opgehaald in 2018!
Maar dit jaar willen we daar natuurlijk overheen!